Explore the tastes of our drinks

welcome!

“Vino je kao tečan poljubac. Vino je tečna ljubav.”

-NARODNA IZREKA

PALETA PROIZVODA

V i n a

Kvalitena cna i bela vina u našoj ponudi, napravljena od poznatih sorti grođa, proizvedena su po iskustvu koje se prenosi sa kolena na koleno.

r a k i j e

Rakije u našoj ponudi krasi specifična aroma i punoća ukusa koja se pre svega dobija zahvaljujući kvalitetnom voću i tradicionalnom načinu proizvodnje.

SALA ZA DEGUSTACIJU

 Za sve posetioce i ljubitelje kvalitetnih pića koji žele da posete mesto gde naša vina i rakije nastaju, i uživaju u degustaciji  u prijatnom ambijentu naše degustacione sale.

NOVO PAKOVANJE naših pića u ponudi

Sa zadovoljstvom vam predstvaljamo nova pakovanja od 70 ml vaših omiljenih voćnih rakija Deda Đorđe: Viljamovke, Dunje, Kajsijevače i Prepečenice bez čijeg prisustva su mala i velika porodična slavlja nezamisliva.

aktuelno

U subotu 18. agusta održana je manifestacija “Vinska promenada”, u organizaciji Vinskog viteškog reda Steva Pisar i Turističke organizacije, na kojoj smo i Mi uzeli učešće.

AKTUELNO 2021

Dremina u Australiji

Danas je veliki dan za naš podrum i porodicu! Prvi kontigent rakija “Deda Đorđe” otišao je za Australiju. U potpuno novoj ambalaži najbolje rakije našeg podruma konzumiraće se i na dalekom kontinentu!

Punjenje i ambalažiranje vina

 Naši najmladji, naslednici, aktivno su uključeni u ovaj posao. Dremina je porodična priča puna ljubavi prema precima i vinu.